Rull deg gjennom ferien i sommer

Trodde du bobilferie var forbeholdt visse type mennesker? Tro om igjen! Nå er det trendy å dra på ferie med bobil.Kanskje kommer det av den stadig mer stressede hverdagen mange opplever, behovet for at ferien skal være en gå-sakte-aksjon. Uansett kan det virke som at bobilfeberen er i ferd med å spre seg over vårt langstrakte land. Å reise på ferie med bobil blir stadig mer populært, og det er ikke så vanskelig å forstå hvorfor.

Med hotellet i bagasjen

Det er lurt å legge opp en hovedplan før man legger ut på veiene, men litt av det fine med å reise på ferie med bobil, er at man reiser med hotellet i bagasjen. Du kan gjøre stopp der du egentlig ikke hadde tenkt å stoppe, og finner du et ekstra fint sted kan du velge å bli der en dag eller to ekstra uten å måtte stresse med avbestillinger og omrokkeringer av den videre reisen. Du er rett og slett fri, og det er nok denne frihetslengselen som trekker mange ut på veiene.

Stress ned

Før du drar ut på en bobilferie, bør du ha to ting i bakhodet: For det første bør du ha en overordnet plan om hvor du har tenkt å reise. Men når det er sagt, bør du være innstilt på at denne planen kan forandres underveis. Senk skuldrene, ta det som det kommer og husk å nyte utsikten mens du er på vei – her er det nemlig selve reisen som er målet.