Pynt festbordet med flott porselen

Ønsker du å dekke til et fantastisk flott bord som virkelig vil være festens midtpunkt? I så fall vil du finne alt du behøver innen porselen og glass hos Fyrklövern. Katalogen er fylt med servise og tilbehør som enkelt løfter anledningen du har invitert til, til et nytt nivå og gi et helhetlig, elegant inntrykk.

Finn din base

Når du skal dekke opp bordet til fest kan det være lurt å begynne med å velge seg ut en base eller et tema som passer til anledningen. Dette kan for eksempel være en spesifikk stil eller en farge som går igjen. For mange kan et klassisk hvitt servise være en god base, men mange velger også å gå for et design med mønster og mer farge. Uavhengig av hva du velger, finner du et bredt utvalg på nett. Blant annet matchende bestikk og annet tilbehør som passer serviset du velger.

Ikke glem detaljene

For å sette prikken over i-en på festbordet, kan du legge til elegante karafler og luksuriøse vinglass. Legger du til de små detaljene som serviettringer og stearinlys, vil dette bli lagt merke til. Dette vil virkelig imponere gjestene dine og få dem til å snakke om akkurat din fest i lang tid. Og det selv om festen allerede er over.