Godt servise når dessertene skal serveres

De av oss som liker å være vert i våre hjem, drømmer om å ha det perfekte servise til rådighet. Hvor deilig er det ikke å ha utallige tallerkener og boller klare til enhver anledning. Men sannheten er at vi ikke alltid er så heldige og må nøye oss med det vi har hjemme.

Hvordan velge rett servise til desserten

Vi serverer desserter vanligvis i to eller tre forskjellige skåler, blandet med dessert- og kaffetallerkener. Men det finnes et stort utvalg dessertskåler og tallerkener på Fyrklövern. Her finner du klassiske og moderne serviser som du kan skryte av når du får gjester.

Det finnes hundrevis av desserttallerkener i en rekke farger og design som passer både til formelle og uformelle arrangementer. De enkleste dessertene å servere er gelé og fruktsalater, da de er mest praktiske. Til dette kan vi bruke alt mulig av skåler, glass, kopper og små boller.

Om sommeren er iskremdesserter de mest populære. Under den varmere sesongen er det enkleste å tilby en rask og fersk dessert som sesongens frukt, eller en is-dessert. De tradisjonelle iskremkoppene anses nå som kjedelige og erstattes med boller. Vurder selv hvilket alternativ som passer best til din egen stil.