Ikke glem mobilladeren på reise

Når du skal på ferie er det viktig at du ikke glemmer mobilladeren din før du drar. Uten strøm på mobilen får du for eksempel ikke tatt rikelig med bilder av opplevelser, du vil også miste muligheten for enkel navigering og å holde kontakten med venner og familie.

Sørg derfor for at du alltid har med deg laderen på reise. Det finnes et stort utvalg reiseladere, de er bare et klikk unna.

Mobillader til bilen

Dersom du skal ut og reise med bil på en ordentlig landeveistur, er det viktig med nok strøm på mobilen. Det finnes flere ulike varianter på markedet som lar deg lade mobil i bil. Du finner både ordinære ladere og såkalte fast-charing ladere på nett.

En lader, flere uttak

Når du er ute på reise har du kanskje med deg flere elektroniske enheter som behøver lading. Da kan det være lurt å velge deg en lader som har flere uttak, en såkalt powerbank. Med en slik lader vil du kunne lade flere enheter samtidig, noe som sparer deg for flere ladere og ikke minst tid.

Nødlader

Har du derimot klart å glemme laderen hjemme, kan det være fint å investere i en nødlader. Nødladeren fungerer som et stort batteri som du kan bruke til å lade opp mobilbatteriet.