Er du opptatt av fotball og Serie A i Italia?

Ingen annen sport er mer populær enn fotball i Italia. Italienere elsker fotball. Det betyr at tribunene koker når det er kamp. Det er en intens, herlig stemning som få andre land kan matche. Er du interessert i fotball og Serie A, er en livekamp helt klart noe du bør få med deg.

Serie A- kamper

Serie A starter i august og avsluttes i mai. De fleste kampene går lørdag og søndag. Serien består av 20 lag fra byer over hele Italia. I mange år har tabellen vært dominert av lag fra Torino og Milano, nemlig AC Milan, Inter og Juventus. Likevel er lag som Napoli og Roma også med på å skape spenning i tabelltoppen.

Fotballreise til Italia

Det er garantert stemning når to italienske lag møtes. Det syder på tribunene, for dette er mer enn sport, det er en livsstil for mange italienere. Velger du å fotballtur til Italia, er du garantert toppfotball på øverste hylle og en ubeskrivelig stemning.

Turene egner seg ypperlig til å kombinere med andre aktiviteter som sightseeing, shopping og gastronomiske opplevelser. Flere av verdens motebyer ligger nettopp i Italia, og nest etter fotball er nok mat blant italieneres største lidenskap. Vil du vite mer, finner du mer informasjon på nettet.