Fotballreise til England – ting å finne på

Planlegger du å reise til England for å se på fotballkamp? Da er du ikke alene. Dette er noe mange drømmer om, ettersom mange av verdens beste fotballag holder til i nettopp Storbritannia. Der kan du nyte spennende og fartsfylte fotballkamper med en rekke kjente profiler på banen foran deg.Mange nordmenn er spesielt opptatt av Liverpool, og det er utvilsomt dette laget som har flest supportere i Norge. Book en tur til England og finn et overnattingssted i nærheten av Anfield Stadium. Her kan du le, juble, rope og gråte sammen med tusenvis av andre supportere i samme situasjon.

Planlegg fotballturen din

Før du reiser til England for å se på fotballkamp, bør du planlegge litt. Booker du turen via et trygt og seriøst reiseselskap, er du nesten garantert en spennende og innholdsrik tur. Finn et overnattingssted og flybilletter som ikke koster skjorta, og sett heller av en større del av budsjettet til morsomme aktiviteter.Foruten å se på fotballkamp, er det nemlig mange andre spennende ting å finne på mens du er på fotballreise. For mange er det obligatorisk med noen iskalde øl på en av de mange fotballpubene som finnes i England. Disse pubene har mye sjel og mange stamgjester du sikkert kan diskutere dagens fotballkamp sammen med.

Andre aktiviteter for deg på fotballtur

Dersom du ikke vil fokusere på fotball 24/7, kan det være greit å utforske andre interessante ting som kan gjøres i England – avhengig av hvor du er selvsagt. De fleste av fotball-områdene, som Liverpool, Manchester og Chelsea, har mange spennend shoppingmuligheter. Kjøp med noe du kan nyte godt av også etter at du kommer hjem.Det er selvfølgelig også en rekke spennende museer, parker og restauranter å teste ut mens du er i Storbritannia. Hva med å teste ut en Michelin-restaurant mens du er på tur? Eller å ta med kjæresten på en romantisk middag for to i solnedgangen? Det er bare fantasien som setter grenser.